Bekijk onze afhaalmenu's
Lekker eten in Hasselt: mosselen en meer | Caracole

Om deze site juist weer te geven gelieve een nieuwere browser te installeren

Lekker eten in Hasselt
met liefde voor authenticiteit

Bij restaurant Caracole draait alles om de eerlijke dagverse bereidingen. Wij, Ruben en Geert, ontvangen je met de grootste hartelijkheid in ons kleine en sfeervolle restaurant. Samen met onze kok serveren wij je mosselen, zeetong à la meunière en andere vis- én vleesgerechten om duimen en vingers bij af te likken.

Karakol wordt Caracole
Restaurant Caracole houdt van tradities. Wij serveren een pure keuken met Vlaamse klassiekers zoals zeetong à la meunière met verse frietjes én verse mayonaise, huisgemaakte kaas- en garnaalkroketten of een van onze vleesspecialiteiten zoals stoofpotje met varkenswangetjes. De naam van het restaurant verwijst naar de culinaire geschiedenis van Hasselt. In ons pand baatten de in Hasselt bekende restauranthouders Valentin en Guy meer dan een kwarteeuw visrestaurant Karakol uit.

Lekker eten in het culinaire hart van Hasselt
Wij droomden al lang van een eigen zaak. Toen we hoorden dat Valentin en Guy na 35 jaar op welverdiend pensioen gingen, aarzelden we dan ook niet om hun visrestaurant midden in het culinaire hart van Hasselt over te nemen. Het unieke concept van de Karakol hebben we behouden. Want wat goed is, moet blijven.

Sfeervol vernieuwd
Het interieur van ons restaurant brengt je meteen in de juiste stemming. Wij hebben het oude pand eigenhandig gestript en zorgvuldig heringericht, met oog voor elk detail en respect voor het karakter van het gebouw. Wil je in Hasselt lekker eten in een gezellig restaurant? Kom dan zeker naar Caracole!

Lekker eten in Hasselt tegen eerlijke prijzen? Daarvoor moet je bij Caracole zijn. Reserveer nu je tafel op 011 22 78 78 of reserveer via ons reservatiesysteem.

Reserveer jouw plekje bij Restaurant Caracole