Bekijk onze afhaalmenu's
Visrestaurant Hasselt | Caracole

Om deze site juist weer te geven gelieve een nieuwere browser te installeren

Visrestaurant Hasselt
Cadeauboxen

cadeauboxen visrestaurant Caracole cadeauboxen visrestaurant Caracole
Cadeaubox

WHITE SAILOR'S FAVORITE

FLES LA MORIMORENA 100% Albariño - Pontevedra, Spanje
blikje BUIkSPEK VAN TONIJN, blikje SARDINES
CADEAUBON van €25 inbegrepen*

Een box met een mooie droge witte wijn met frisse zuren. Zoals het mooie etiket het al verraadt past deze wijn uitstekend bij zeevruchten en visbereidingen. Santé! De lekkere kwaliteitsvis in deze box wordt met de hand opgelegd in onze prachtige blikjes. Uitstekend met toast bij het aperitief. Daarnaast vind je in de box uiteraard een cadeaubon vanaf € 25* om te smullen bij Caracole.

cadeaubonnen visrestaurant Caracole
Cadeaubon

CARACOLE

MET EEN BEDRAG NAAR KEUZE*

Liever een cadeaubon in plaats van een cadeaubox om te smullen bij Caracole? Dat kan. Je kan het bedrag erop zelf bepalen.*

cadeauboxen visrestaurant Caracole
Cadeaubox

RED PIRATE'S FAVORITE

FLES Macho Man 100% Monastrell – Murcia - Jumilla, Spanje
blikje BUIkSPEK VAN TONIJN, blikje SARDINES
CADEAUBON van €25 inbegrepen*

Een stoere zeeman pronkt op het etiket van de wijn in deze box. De wijn staat zijn mannetje door zijn intense granaatkleur en paarse schitteringen, mediterrane toetsen van tijm, basilicum en balsamico. Kortom een heerlijk glaasje rode wijn om voluit van te genieten. De lekkere kwaliteitsvis wordt met de hand opgelegd in onze prachtige blikjes. Uitstekend met toast bij het aperitief. De box bevat steeds een cadeaubon van € 25* om verrukkelijk te gaan uiteten bij Caracole.

cadeauboxen visrestaurant Caracole
Cadeaubox

MESSAGE IN A BOTTLE

FLES MET EEN BOODSCHAP
CADEAUBON van €25 inbegrepen*

Verstuur jouw persoonlijke boodschap zoals echte stoere zeebonken het vroeger deden: een boodschap in een fles! Een speciale boodschap, een lief bedankje of een mooie tekening voor oma en opa. Deze box bevat een cadeaubon vanaf € 25* om heerlijk te eten bij Caracole.

* De waarde van de cadeaubon in een cadeaubox bedraagt standaard € 25. Je kan de waarde ervan naar eigen wens verhogen. Bestel tijdig je box: liefst even op voorhand doorgeven.
Reserveer jouw plekje bij Restaurant Caracole